Соцмережі підкорила пародія на звернення Яценюка: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Соцмережі підкорила пародія на звернення Яценюка: опубліковано відео

Соцмережі підкорила пародія на звернення Яценюка: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася нова  пародія на екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, в якій він спілкується з українцями.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook video.ua.


Пародію зробило гумористичне шоу "Ліга Сміху", і на ній екс-прем'єр спілкується з українцями в рамках програми "10 хвилин з прем'єр-міністром".


"Миша Щерба написав на Facebook наступне питання. Шановний Арсенію Петровичу, поясніть, бл*ть, пенсіонерам, де, *****, ваша, мінімальна пенсія 1074 грн? І не пи***ть перед виборами, а відповідайте за свої слова", - прочитав Арсеній Яценюк.


Після цього він відповів на поставлене запитання: "Нам вдалося спи***ти близько $4 млрд. Гроші вже на рахунку прем'єр-міністра України. Відповідаючи на питання про те, де реформи, хочу представити тільки факт", після чого показав нецензурний жест і використав нецензурну лексику.



Як повідомляв ONLINE.UA, мережу порадувала  пародія на Арсенія Яценюка, якого представили в образі героїні пісні про лабутени.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?