Соцмережі підняли на сміх намальовані бутики в Росії: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі підняли на сміх намальовані бутики в Росії: опубліковано відео

Соцмережі підняли на сміх намальовані бутики в Росії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі висміяли намальовані бутики, які з'явилися в одному з торгових центрів російського міста Єкатеринбурга.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "# ВАТХАНАЛІЯ" в YouTube.
"Самий центр Єкатеринбурга, ТЦ Пасаж відкрився в розпал кризи, під санкціями. Торгівля не йде, бутики стоять пусткою. Адміністрація знайшла оригінальний (хоча для Росії не новий) вихід: завісивши торгові площі банерами з малюнками магазинів і товарів. Нагадаю, що в докризові часи орендувати торгову площу в центрі було непросто", - пише автор запису.


Також відео прокоментували інші користувачі.
"Намальовані будинки вас уже в сраші не дивують? Подивіться, як в Є-бурзі в ТЦ "Пасаж" "працюють намальовані бутики", - пише Ацтойный Севастополь.



"Покупців домалювати забули ги ги. Фальшивий запуск ракети, фальшивий вічний вогонь, фальшиві "прямі лінії", фальшиві бутики, фальшива їжа, наскрізь фальшива пропаганда", - коментує dembik71.




"Скоро на полицях будуть намальовані продукти! А по зомбоящику говоритимуть - ВСЕ СТАБІЛЬНО!!!" - написав Уррі Досс.
Нагадаємо,  найепатажніша художниця Росії Ірина Романовська грудьми намалювала прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?