Соцмережі посміялися з "українського" друга-музиканта Путіна: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі посміялися з "українського" друга-музиканта Путіна: з'явилося відео

Соцмережі посміялися з "українського" друга-музиканта Путіна: з'явилося відео
Джерело:  apostrophe.ua

У мережі посміялися над зовнішнім виглядом одного з друзів президента Росії Володимира Путіна, музиканта, народного артиста РФ Сергія Ролдугіна, який фігурував в "Панамському скандалі".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Апостроф.
Користувачі соцмереж звернули увагу на поєднання кольорів светра Ролдугіна і чохла для музичного інструменту, які разом нагадують український прапор. Таке поєднання він продемонстрував в програмі одного з головних пропагандистів Кремля, російського телеведучого Дмитра Кисельова "Вести недели".
Також Ролдугін потішив своїми висловлюваннями.
"Я ходив і канючив у всіх, у кого міг, тому що інструменти коштують дорого. Професура, яка може дати кращі поради. А я тільки хотів, щоб були найкращі інструменти, найкращі професори, найкращі зали. Все найкраще для наших російських хлопців, для музикантів. Це коштує шалених грошей. І я ходив і просив", - розповів друг Путіна.


Користувачі мережі посміялися з "патріота" Ролдугіна.



"Так він патріот України? Респект!" - написали в Twitter.


Нагадаємо,

в Росії спробували представити в іншому світлі Ролдугіна, який згадується в документах "панамської справи" як власник мільярдів доларів, і розповіли факти з його життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?