Соцмережі розсмішила закупівля шкіряних хлистів резиденцією Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі розсмішила закупівля шкіряних хлистів резиденцією Путіна

Соцмережі розсмішила закупівля шкіряних хлистів резиденцією Путіна
Джерело:  online.ua

Соцмережі вибухнули сміхом після новини про закупівлю резиденцією президента Росії Володимира Путіна шкіряних хлистів і колготок.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог "Ехидных новостей" в Twitter.
Як з'ясувало видання "Собеседник", Федеральна служба охорони РФ закуповує шкіряні батоги в резиденцію Путіна «Завидово». Крім цього служба купує в резиденцію нижню білизну, велосипеди, човни і навіть струни для арфи.
Також в резиденцію час від часу купують колготки в великих кількостях, намордник з повідком і шкіряний батіг, струни для арфи, 6 гребних човнів, німецький двохпідвісний велосипед.
Крім домашніх чуней, кросівок і жіночих спортивних костюмів, в списку покупок - солідний набір купального приладдя і навіть шкарпеток.
Тільки незрозуміло, для кого все це.
Користувачі мережі посміялися над досить незвичайними покупками.
"Резиденція Путіна закуповує шкіряні батоги і колготки на 928 тисяч рублів. Побоюємося робити здогади!" - пишуть Ехидные новости.



"Припиніть єхидствувати - це для національної гвардії!" - написав Volodymyr Bilyk.



"Ні хріна собі, резиденція гуляє! Колготки і намордники - ще якось розумію. Але струни для арфи...? Хто у них там витівником?" - коментує

Mikhail Loukashin

.



Нагадаємо, в мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано злидні в селі Усове, яке починається прямо за парканом офіційної резиденції президента Росії Володимира Путіна, садиби Ново-Огарьово. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?