Соцмережі розвеселила відповідь українця журналісту росЗМІ: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Соцмережі розвеселила відповідь українця журналісту росЗМІ: опубліковано фото

Соцмережі розвеселила відповідь українця журналісту росЗМІ: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Український журналіст Євген Приходько, який здобуває освіту і працює в Польщі, різко відповів журналістам російського видання на прохання прокоментувати  протести під будівлею польського Сейму у Варшаві, що викликало бурхливу реакцію соцмереж.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


Читайте також: "Майдан" в Польщі: влада і опозиція роблять заяви, з'явилося нове відео


Приходько оприлюднив скріншот листування, в якому йому запропонували в прямому ефірі "телеканалу life" розповісти про те, що відбувається у польського парламенту. Отримавши ствердну відповідь, чи не про російський телеканал LifeNews йде мова, журналіст заявив, що не спілкується з собаками.




У соцмережах в більшості своїй схвалили вчинок Приходько по відношенню до журналістів росЗМІ. Так, користувач Denis Kravetz написав: "Респект, Женя".




Ievheniya Myronenko: "Як давно вони в просто лайф переробити?)) Конспіратори))".


Блогер Іван Оберемко: "Все правильно".


Василь Котофея: "Треба було погодитися і послати їх на х*р в ефірі (хоча там може бути затримка)".


Нагадаємо,  увечері 16 грудня в Варшаві почалися протести проти внесення змін до законодавства, які на думку опозиції обмежують свободу слова. Незважаючи на заблоковану трибуну, депутати прийняли бюджет на 2017 рік, що, на думку опозиції, було зроблено незаконно.


Як повідомляв ONLINE.UA, глава польського уряду  Беата Шидло порадила опозиції не влаштовувати авантюри і служити людям, в той час як опозиціонери вимагають від прокуратури розібратися зі спікером парламенту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?