Соцмережі розвеселив зять Путіна, який потрапив до списку головних багатіїв Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі розвеселив зять Путіна, який потрапив до списку головних багатіїв Росії

Соцмережі розвеселив зять Путіна, який потрапив до списку головних багатіїв Росії
Джерело:  online.ua

Сім'я Кирила Шамалова, який, за даними ЗМІ, є зятем президента Росії Володимира Путіна, вперше потрапила до рейтингу Forbes найбагатших сімей Росії і одразу зайняла четверте місце.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Forbes.
Згідно з даними видання, сукупні статки Миколи Шамалова (давнього знайомого Путіна) і його сина Кирила оцінюється в $2,4 млрд.
Основою статків Шамалова-старшого є пакет в 10,2% акцій банку "Росія", у його сина - частка в "Сибурі" (найбільший нафтохімічний холдинг в Росії).
Кирило Шамалов, за даними ЗМІ, є чоловіком дочки президента РФ Катерини. Він потрапив до рейтингу найбагатших росіян, складеного в квітні, і зайняв в ньому 64-е місце, причому в списку він опинився наймолодшим багатієм - йому 34 роки.
У рейтингу Forbes Шамалова обігнала сім'я Ананьєвих ($2,8 млрд у братів Дмитра та Олексія), Ротенбергів ($2,8 млрд у братів Аркадія і Бориса і їх синів), а на першому місці опинилася сім'я Гуцерієвих ($9,8 млрд у Михайла, його брата Саіт-Салама, сина Саїда і племінника Михайла Шішханова).
Про одруження Кирила Шамалова з Катериною Тихоновою, ймовірно, дочкою Путіна, ЗМІ писали в грудні 2015 року. При цьому в Кремлі родинні стосунки Путіна і дружини наймолодшого мільярдера Росії не підтверджують.
У той же час соціальні мережі негайно відреагували на новину.
«Сім'я зятя Путіна, 34-річного Кирила Шамалова- з $2,3 млрд вперше потрапила до рейтингу Forbes найбагатших сімей Росії», - написав користувач Twitter «Рогозін-на-орбіті» і додав до свого запису саркастичну карикатуру.


«Якби зять Путіна Шамалов не потрапив би до списку Форбс, то це місце би зайняли солдати НАТО», - іронізує користувач «Догоняй! Е7Ы09».



«Ну, звідки 4-е місце в Форбсі з 2,4 млрд.? Ви хоч не принижуйте олігархів Росії такими мізерними сумами... », - коментує користувач Leo.



Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко в ході виступу з нагоди 25 річниці Незалежності України пожартував про російського президента Володимира Путіна, чим викликав бурхливу реакцію користувачів соцмереж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?