Соцмережі шокував Чебурашка-бойовик в інтернаті Донецька: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Соцмережі шокував Чебурашка-бойовик в інтернаті Донецька: опубліковані фото

Соцмережі шокував Чебурашка-бойовик в інтернаті Донецька: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР відвідали донецький реабілітаційний центр для дітей з психічними відхиленнями, після чого показали фото бойовиків з пластиліну, яких зліпили вихованці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку блогера Антона Ходзи в Facebook.
"Ці б***і ДНРівські вже і до дітей з психічними розладами дісталися. Просто так допомогти інтернату не можна, треба ще й змусити дітей й***й прапор і й***х бойовиків ліпити. Не знаю чому, але у мене горить як в мартенівській печі", - пише Ходза.
"Надія на майбутнє... потужно", - написав Владислав Гриненко.
Нагадаємо,  співробітники "міністерства юстиції" так званої ДНР провели "відкритий урок" для школярів одного з Донецьких ліцеїв, де намагалися виховати в дітях "патріотизм".


Після цього в школах продовжили поширювати пропагандистські гасла сепаратистів, гімни і вислови, примушувати дітей їх вивчати в рамках шкільної програми з метою "виховання патріотизму".
Також дітям подавали "повчальну" інформацію про ватажка терористичного формування ДНР Олександра Захарченка та кольори прапора "республіки".





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?