Соцмережі в люті: екс-прем'єр-утікач Азаров закликав голосувати за Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Соцмережі в люті: екс-прем'єр-утікач Азаров закликав голосувати за Зеленського

Соцмережі в люті: екс-прем'єр-утікач Азаров закликав голосувати за Зеленського
Джерело:  golos.ua

Про те, що користувачі соціальних мереж обурені тим, що екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров, що втік до Росії, закликав голосувати на президентських виборах за Володимира Зеленського, стало відомо з постів в соціальній мережі Facebook, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА "ГолосUA".

«Чим ближче час виборів, тим більше публічних людей висловлюють свою позицію з питання, кого підтримати або не підтримати. Це добре, тому що дозволяє швидко зрозуміти, до якого табору належить той чи інший кандидат. Ось, скажімо, екс-прем'єр Микола Азаров підтримав Володимира Зеленського. Як раніше його підтримав ряд російський пропагандистів на кшталт Пореченкова або Охлобистіна. А проти Зеленського виступили патріоти України Вакарчук і Джамала. Все це дуже добре, відразу в голові чітко розставляє все по місцях. З ким ти? З міністром Януковича, або з переможницею Євробачення? По-моєму, для всіх адекватних українців відповідь очевидна», - написала користувачка Ірина Махоніч.

Також обурилася фактом підтримки побіжного екс-прем'єр-міністра Миколи Азарова Єлизавета Джур.
«О, кровосіся Азіров закликав голосувати за Зеленського! Такого офігенно антипіару я, напевно, ніколи не бачив! Спасибі, Микола Янович, ще раз все переконалися, що за Зелень голосувати не можна ні в якому разі», - вважає Єлизавета.

Блогер Тарас Мазур теж вважає, що агітація Миколи Азарова за Володимира Зеленського - це антипіар.

«Ой, ну все. Тепер, коли за Зеленського публічно вписався сам Азіров, він точно переможе! Ні, мені іноді здається, що у вати зовсім мізків немає, вони не розуміють, як ми змінилися за п'ять років, і вони серйозно думають, що їх підтримка зіграє Зеле в плюс, а не в мінус», - написав Тарас Мазур.

А Сергій Фещук прямо називає Азарова одним з винних у бійні на Майдані. «Урод Азіров, поплічник Яника, один з винних у бійні на Майдані нам всерйоз затирає, що треба голосувати за Зеленського ... Спасибі, ми вже зрозуміли, що за нього не можна голосувати ні за яких розкладів. І, до речі, досить роздавати нам свої «цінні» поради, сиди в своїй Рашке і не відсвічує!», - обурився Сергій Фещук.

Нагадаємо, раніше Микола Азаров виступив зі зверненням до українців, в якому закликав голосувати на виборах «за нову людину Зеленського».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?