Соцмережі вразило перетворення режисера «Собачого серця» в соратника Шарикова
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі вразило перетворення режисера «Собачого серця» в соратника Шарикова

Соцмережі вразило перетворення режисера «Собачого серця» в соратника Шарикова
Джерело:  apostrophe.ua

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на виступ відомого російського кінорежисера, сценариста і продюсера, народного артиста Російської Федерації Володимира Бортко в якому він назвав  Йосипа Сталіна  символом Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Апостроф.

"Сталін - це наша індустріалізація, наші перемоги у війні, це наші перемоги в космосі. Якщо ми говоримо: "Сталін", то маємо на увазі Радянський Союз", - сказав Бортко, депутат від КПРФ, який здобув популярність після екранізації повісті Михайла Булгакова "Собаче серце".

Відео: КПРФ ТВ

Користувачі соціальних мереж бурхливо відреагували на виступ Бортко.

"Ось страшний сон, який мене не відпускає: ким виявилися режисери чудових картин мого дитинства і юності ... Як би я хотів ніколи не почути обґрунтувань цунамі в устах Микити Михалкова за "безбожництво" японців або цю осанну Сталіну з вуст Бортко ... який морок клубочиться в мізках цих творців?! Біда моя в тому, що не можу я викреслити для себе "Собаче Серце" або "Свій Серед Чужих", що б не несли сьогодні ці режисери ... Доводиться так жити з розщепленою свідомістю ", - написав у Facebook відомий російський радіопродюсер Михайло Козирєв.


Нагадаємо, в мережі з'явилося  відео із закликами про повернення часів диктатора Йосипа Сталіна  і Народного комісаріату внутрішніх справ РРФСР, який займався репресіями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?