Соцмережі жахнуло застосування Росією заборонених бомб в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі жахнуло застосування Росією заборонених бомб в Сирії

Соцмережі жахнуло застосування Росією заборонених бомб в Сирії
Джерело:  online.ua

Соцмережі обурило порушення міжнародних конвенцій, яким є застосування російською авіацією термобаричних бомб в сирійському Алеппо.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Видання The Times в статті зазначив, що під час підготовки до наземного штурму, щоб повернути собі місто і очистити його від сил повстанців, Росія застосувала в Алеппо термобаричні бомби, які є найбільш потужною зброєю після ядерної бомби. При цьому, заборонену зброю застосували поруч з міськими районами, що могло мати катастрофічні наслідки для цивільного населення.


"Який кошмар... І ганьба...", - висловив свою думку щодо цієї ситуації російський блогер Саша Сотник.


Користувач Олена Оскаленко додала: "Під шумок з референдумом в Великобританії... зараз всім не до Сирії і не до Росії".



Олександр Ларіонов: "Там і наземна операція по типу "їх там немає" як і на Донбасі повним ходом. Видно втрати серйозні, раз вирішили суб'ядерною зброєю торохнути".



Віктор Шевченко проіронізіровал над ситуацією: "Стоп...!!!! ....так вони ж з Сирії демонстративно, знімаючи з різних ракурсів на екшн-камери, полетіли!!! Може це Абама або "місцеві сили самооборони" скинули?... Росіяни - не могли, па-любе. Їх там немає!!! "НашихВойскТамНема" (с)".


У багатьох же інших користувачів просто не знайшлося цензурних слів.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше пропагандистський російський канал Russia Today в репортажі про візит міністра оборони РФ Сергія Шойгу на авіабазу Хмеймім в Сирії, показав  російський бойовий літак з касетними боєприпасами, забороненими міжнародними конвенціями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?