Союзник Путіна прирівняв Росію до терористів
Категорія
Світ
Дата публікації

Союзник Путіна прирівняв Росію до терористів

Союзник Путіна прирівняв Росію до терористів

Союзник російського лідера Володимира Путіна президент Сирії Башар Асад

 не зумисне прирівняв Росію до терористичної організації Хезболла, поставивши їх в один ряд.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комсомольську правду.


"Не має значення, хто зараз втручається в сирійські справи, найважливіше - хто підтримує терористів щодня і щогодини. Це головна проблема. Якщо ми її вирішимо, та заплутана картина, як ви її описали, втратить значення. Ми можемо вирішити цю проблему. Тому що питання полягає не в тому, які країни втручаються зараз в справи країни, а в тому, які країни підтримують терористів. Тому що Росія, Іран і Хезболла - це наші постійні союзники, і вони знаходяться тут на легальній основі. Вони воюють проти терористів, але є інші країни, які втручаються саме з метою підтримки терористів. Питання не в числі гравців, а головне питання - це тероризм", - сказав Асад в інтерв'ю російському виданню.


За його словами, США зараз ведуть холодну війну, і саме Америку спробував звинуватити у підтримці тероризму.


"По-друге, що стосується Третьої світової війни. Цей термін часто використовується - особливо після недавньої ескалації, що стосується ситуації в Сирії. На сьогоднішній день ми спостерігаємо ситуацію, схожу на холодну війну в стадії розвитку. Це щось, що з'явилося зовсім недавно, тому що я думаю, що Захід, і особливо США, не зупинили Холодну війну навіть після розпаду СРСР", - зазначив сирійський лідер.


Хезболла - ліванська шиїтська парамілітарна ісламістська організація і політична партія, визнана терористичною урядами Ізраїлю, США, Канади та Бахрейну. Європейський Союз, Великобританія, Австралія і Нідерланди визнають терористичною Зовнішню Організацію Безпеки Хезболли.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в мережі було опубліковано шокуюче відео, на якому показані результати варварських бомбардувань сирійського міста Алеппо, які веде російська авіація і війська Башара Асада

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?