Союзники Асада пригрозили США після удару по Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Союзники Асада пригрозили США після удару по Сирії

Союзники Асада пригрозили США після удару по Сирії
Джерело:  Reuters

Союзники президента Сирії Башара Асада після ракетного удару США по авіабазі сирійських військ "Шайрат" пригрозили американцям жорсткою відповіддю у разі повторення подібних інцидентів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Відповідну заяву зробили в спільному командному центрі, в який входять представники Росії, Ірану, а також збройних загонів сирійців, які підтримують Асада.
На їхню думку, американці своїм ракетним ударом перетнули "червоні лінії", і тепер спільний командний центр буде реагувати з застосуванням сили на будь-яку нову агресію.
Читайте також: Трамп зробив неприємну для Росії заяву по Сирії
Також союзники сирійського президента мають намір підвищити рівень підтримки Асада.
"Те, що Америка зробила в результаті агресії в Сирії, це перетин червоних ліній. Відтепер ми будемо реагувати з застосуванням сили на будь-якого агресора чи будь-яке порушення червоних ліній, хто б їх не порушив, і Америка знає про нашу здатність добре реагувати", - заявили в штабі.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 7 квітня США запустили 59 крилатих ракет "Томагавк" по авіабазі ВВС Сирії поблизу Хомса, з якої, як вважають американці, була проведена хімічна атака у провінції Ідліб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?