Союзники Путіна в Сирії зробили резонансну заяву щодо Ізраїлю
Категорія
Світ
Дата публікації

Союзники Путіна в Сирії зробили резонансну заяву щодо Ізраїлю

Союзники Путіна в Сирії зробили резонансну заяву щодо Ізраїлю
Джерело:  Reuters

Командування армії Сирії заявило, що ізраїльські літаки порушили сирійський повітряний простір і атакували військову мету поблизу Пальміри, після чого один з них був збитий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Відзначається, що протиповітряна оборона Сирії збила один з літаків Ізраїлю, ще один літак отримав пошкодження. За повідомленнями сирійської армії, загалом було 4 літаки, а збитий літак впав в Дамаску.
"Наші ППО атакували і збили літак, а також пошкодили ще один, інші літаки були змушені відступити", - йдеться в заяві сирійського командування.

Читайте також: Удар у спину Путіна: Ізраїль провів жорстку операцію в Сирії
Ізраїльська армія в свою чергу спростовує інформацію про збитий літак, пише Haaretz. Ізраїльське командування заявило, що їхні літаки вразили кілька цілей в Сирії. У відповідь Сирія розгорнула системи ППО і випустила кілька ракет в бік ізраїльських літаків.
За даними армії Ізраїлю, жодна з ракет не потрапила в літаки. Також повідомляється, що літаки вже поверталися в ізраїльський повітряний простір, коли Сирія почала запускати свої ракети.
Як повідомляв ONLINE.UA, 16 березня в результаті авіаудару по мечеті в північній Сирії щонайменше 42 людини загинули і більше ста поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?