Союзниця України серйозно готується до російського вторгнення
Категорія
Світ
Дата публікації

Союзниця України серйозно готується до російського вторгнення

Союзниця України серйозно готується до російського вторгнення
Джерело:  Delfi

У  Литві, яка активно допомагає Україні у протистоянні з Росією, була презентована нова редакція видання з рекомендаціями для цивільного населення на випадок агресії РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Delfi.
75-сторінкова брошура була опублікована Міністерством оборони Литви тиражем у кілька десятків тисяч примірників.
У виданні даються поради з виживання в умовах дикої природи, а також описуються різні типи російських танків, мін та амуніції.
При цьому автори видання впевнені, що Росія не відмовиться від використання власної сили проти сусідів.
"Найважливіше – щоб громадяни були напоготові і мали волю до опору. Коли ці елементи присутні, агресору важко створити середовище для військового вторгнення", - йдеться у брошурі.



Перша редакція цієї пам'ятки була випущена у січні 2015 року.


Під час презентації видання глава міноборони Литви Юозас Олекас заявив, що ідея підготувати населення до потенційної війні пояснюється агресією Росії в Україні та можливим нападом на Литву.


Як повідомляв ONLINE.UA напередодні  бойовики влаштували жорстокі обстріли сил АТО, попри оголошений режим припинення вогню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?