Спадкоємець британського престолу принц Джордж пішов у дитячий сад
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Спадкоємець британського престолу принц Джордж пішов у дитячий сад

Спадкоємець британського престолу принц Джордж пішов у дитячий сад
Джерело:  online.ua

Королівська родина зазначила перший день принца Джорджа в дитячому садку, опублікувавши дві фотографії в одному зі своїх офіційних мікроблогів в  Twitter.


Фото старшого сина герцога і герцогині Кембриджських були зроблені його мамою, герцогинею Кембриджською Кейт Міддлтон. На одному знімку Джордж, якому зараз два з половиною роки, дивиться в об'єктив, а на  іншому  відволікся на щось за кадром.



Раніше батьки Джорджа  повідомили, що вирішили віддати сина в дитячий сад в Норфолку, що працює на педагогічній системі Монтессорі, по якій також навчалися принц Вільям і його брат Гаррі.


Система Монтессорі передбачає самостійність дитини, надання їй свободи у встановлених межах і ставку на його природне психологічний, фізичний та соціальний розвиток. Незалежне Управління за стандартами освіти Британії оцінило рівень викладання в цьому навчальному закладі як "хороший". Одна година навчання в ньому коштує 5,5 британських фунтів стерлінгів, тобто за шестигодинний день потрібно платити 33 фунта, тобто близько $49.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?