Спалах кишкової інфекції в Криму: людей не приймають в лікарні
Категорія
Події
Дата публікації

Спалах кишкової інфекції в Криму: людей не приймають в лікарні

Спалах кишкової інфекції в Криму: людей не приймають в лікарні
Джерело:  Новини Криму

В окупованій Ялті різко зросла захворюваність на гострі кишкові інфекції, місцева лікарня відмовляється приймати нових пацієнтів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости Крыма".
За словами начальника територіального відділу по Ялті міжрегіонального управління Росспоживнагляду по РК і Севастополю Віталія Задорожного, за минулий тиждень в інфекційне відділення Ялтинської інфекційної лікарні надійшло 40 осіб, з яких 24 дитини.
Читайте також: " Турбота" про дітей в окупованому Криму: з'явилося показове відео
"Всі хворі не пов'язують своє захворювання з вживанням продуктів харчування і напоїв в організованих колективах, харчуються в різних місцях, єдиний продукт відсутній, всі випадки між собою не пов'язані", - повідомив Задорожній.
У той же час в соцмережах ялтинці уточнюють, що лікарня переповнена настільки, що нових пацієнтів не приймає.
Раніше повідомлялося, що кримчани скаржаться на відсутність лікарів у складі бригад швидкої допомоги.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Міністерстві соціальної політики України повідомили, що станом на 3 квітня зареєстровано понад 1 млн 590 тис. переселенців або 1 млн 278 тис. 204 сім'ї з окупованого Криму і Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?