Спалах коронавірусу під Києвом: серед інфікованих є діти
Категорія
Україна
Дата публікації

Спалах коронавірусу під Києвом: серед інфікованих є діти

Спалах коронавірусу під Києвом: серед інфікованих є діти
Джерело:  online.ua

У гуртожитку міста Вишневе на Київщині виявили 78 випадків коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Київську ОДА.

Станом на ранок у четвер, 23 квітня, у "Київському обласному лабораторному центрі МОЗ Україна" закінчили аналіз зразків усіх підозрюваних.

Результати тестування:

  • перевірено 224 особи;

  • підтверджено 78 інфікованих;

  • серед хворих 16 неповнолітніх дітей;

  • також 2 працівників гуртожитку інфіковані.

Наразі госпіталізували вже 3 пацієнтів. Інші знаходяться на самоізоляції у місцях проживання.

"Також обстежено 4 працівників поліції та 1 медична сестра. Результати негативні", - зазначили в адміністрації.

Нагадаємо, станом на 23 квітня в Україні виявили вже 7 170 випадків нового коронавірусу. У Кабміні вирішили продовжити карантинні обмеження - до 11 травня. До цієї дати прогнозують два піки захворювання, наприкінці квітня та на початку травня.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні у Міністерстві охорони здоров'я заявили, що додаткові виплати медикам, які борються з епідемією COVID-19 - це завдання для місцевої влади. Відомство привітало відповідні ініціативи у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?