Спаринг-партнер Усика назвав головний недолік українського чемпіона
Категорія
Спорт
Дата публікації

Спаринг-партнер Усика назвав головний недолік українського чемпіона

Спаринг-партнер Усика назвав головний недолік українського чемпіона
Джерело:  online.ua

Відомий польський боксер-професіонал Ізуагбе Угонох (18-1, 15 КО), який є спаринг-партнером 32-річного Олександра Усика (18-1, 15 КО), вперше відверто розказав про сильні та слабкі сторони українського чемпіона, передає ONLINE.UA з посиланням на RingPolska.

На думку поляка, українець не досяг необхідної для нової категорії сили удару.

"Я можу сказати, що Усику не вистачає сили удару для суперважкої ваги. Це може бути величезною проблемою в боях проти найкращих представників дивізіону, тому що у Олександра не буде цього аргументу", - сказав боксер.

Проте Угонох не забув згадати і про головні козирі українського бійця.

"Безперечна перевага Олександра – це швидкість і робота ніг. У цьому плані він знаходиться на недосяжному рівні для більшості супертяжів. Усику не можна втрачати це, але він і не збирається – він не набирає занадто багато ваги. Під час спарингів Усик важив 97 кілограмів", - зазначив поляк.

Як відомо, нещодавно чемпіон WBC, WBO та IBF у першій важкій вазі Олександр Усик отримав травму напередодні бою проти Карлоса Такама.

Як повідомляв ONLINE.UA, Усик може провести бій проти легендарного боксера Ентоні Джошуа вже у грудні 2019 року. Варто зазначити, що для українця це може стати дебютним боєм у суперважкій вазі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?