Спасибі діду за обіди: мережа висміяла послання Путіна в іронічних мемах
Категорія
Політика
Дата публікації

Спасибі діду за обіди: мережа висміяла послання Путіна в іронічних мемах

Спасибі діду за обіди: мережа висміяла послання Путіна в іронічних мемах
Джерело:  online.ua

Громадяни РФ та користувачі мережі зі всього світу не втомлюються створювати смішні меми після скандального послання очільника Кремля Володимира Путіна Федеральному зібранню. Так, чимало людей звернули увагу на те, що російський президент жодного разу не вжив слова «розгойдування», яке він так полюбляє. Однак Путін встиг поділитися планами щодо майбутнього Росії, які багатьох шокували, передає ONLINE.UA.

Російський президент в черговий раз згадав, як погано жилося в 1990-х, запропонував змінити Конституцію(для цього потрібно провести всенародне голосування) і пообіцяв годувати школярів гарячими обідами з першого по четвертий класи. Окрім того, він поскаржився, що росіяни народжують менше, ніж потрібно, тому тепер материнський капітал будуть давати і за першу дитину теж. Що цікаво, щоб всі були в курсі нововведень, послання очільника транслювали на Ельбрусі, в метро і маршрутках.

Після неочікуваних заяв Путіна мережа вибухнула найрізноманітнішими мемами та жартами. ONLINE.UA зібрав найкращі:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?