"Дякую Володимиру": Полунін після публічного визнання в любові показав тату з Путіним
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Дякую Володимиру": Полунін після публічного визнання в любові показав тату з Путіним

"Дякую Володимиру": Полунін після публічного визнання в любові показав тату з Путіним
Джерело:  online.ua

Скандал з "любов'ю" українського танцівника Сергія Полуніна до президента Росії Володимира Путіна набирає обертів. Не встигли фанати артиста відійти після попередньої публікації, як Полунін опублікував фото, на якому показав татуювання із зображенням Путіна у себе на грудях, повідомляє ONLINE.UА.

Полунін показав тату з Путіним у себе на грудях (фото - instagram.com/sergeipolunin)

"Дякую Володимиру і всім людям, хто вибрав добро. Моя вам повага. Нелегко бути сильним і рухатися до світла", - підписав фото з тату з Путіним Полунін, чим викликав бурхливе обговорення в мережі.

Деякі шанувальники відмовляються вірити в справжність цього знімка. Вони відзначають, що в кадрі справжнім є тільки татуювання у Полуніна на руці у формі тризуба.

Слід зазначити, що раніше чутки про те, що в українського танцюриста Полуніна є татуювання з Путіним на грудях опублікували британські ЗМІ. Вони стверджували, що цю скандальну тату танцівника завжди зафарбовують перед фотосесіями, але шанувальники артиста відмовлялися вірити в це.

Тепер же Полунін особисто підтвердив, що чутки виявилися правдою. Сергій шокував своїх фанатів портретом Путіна у себе на грудях.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в свій день народження, Полунін опублікував на своїй сторінці в соцмережі фото Путіна, якому адресував всі свої привітання і добрі побажання. Пізніше артист намагався відхреститися від цього приголомшливого визнання в любові президенту Росії, заявивши, що нічого не знає про нього. При цьому Полунін однозначно не підтвердив, що публікація не його або що його аккаунт зламали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?