Спеціальність є? Навколо нового глави Нацполіції розгорається скандал
Категорія
Культура
Дата публікації

Спеціальність є? Навколо нового глави Нацполіції розгорається скандал

Спеціальність є? Навколо нового глави Нацполіції розгорається скандал

У мережі набирає обертів скандал навколо спеціальності нового глави Національної поліції України Сергія Князєва, який був призначений 8 лютого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.
Скандал виник після того, як юрист Михайло Камен'єв звернувся до членів конкурсної комісії, яка проводила співбесіду з кандидатом на посаду і вивчала його документи.
У своєму повідомленні юрист зазначив два питання, які у нього є з приводу освіти нового глави Нацполіції.

Читайте також: У екс-дружини нового глави Нацполіції знайшли цікаве: опубліковані фото
"1. За якою спеціальністю Князєв отримав бакалавра і спеціаліста (або магістра)? 2. Про що його дисертація, і чи була вона взагалі? В його офіційній біографії значиться, що він кандидат юридичних наук і ступінь він отримав в 2013 році. Офіційна база авторефератів дисертацій не знає про дисертацію Князєва", - написав він.
Також Камен'єв зазначив, що ця інформація важлива тому, що "зазвичай міліціонери отримують вищу освіту за спеціальністю "Правоохоронна діяльність", яка є недостатньою для відповідності вимогам закону про наявність вищої юридичної освіти".
Юрист виклав також фото диплома Князєва про закінчення школи міліції МВС Росії.



Також до з'ясування спеціальності Князєва підключився відомий блогер Роман Сініцин.


У своєму Facebook він звернув увагу на відповіді членів комісії, які радили "припинити бурхливу діяльність" щодо деталей освіти нового глави Нацполіції.










Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у колишньої дружини Сергія Князєва журналісти виявили сім квартир і автопарк дорогих іномарок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?