"Спецоперація ФСБ" в Криму: соцмережі вибухнули глузуванням і фотожабами
Категорія
Події
Дата публікації

"Спецоперація ФСБ" в Криму: соцмережі вибухнули глузуванням і фотожабами

"Спецоперація ФСБ" в Криму: соцмережі вибухнули глузуванням і фотожабами
Джерело:  online.ua

Повідомлення Федеральної служби безпеки Росії про затримання в окупованому Криму «українських диверсантів» викликало справжній вибух в соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Нагадаємо, 10 листопада в ФСБ розповіли про спецоперацію із затримання диверсійно-терористичної групи, в яку нібито входили співробітники розвідки Міноборони України.
Багато користувачів мережі заявили про відверту недовіру до версії російської спецслужби.

Мелс Босяткович: «Країна наповнена шпигунами Антанти, як писав Троцький в виправдання червоного терору».
Михайло Холодноярський: «Технологія відпрацьована до досконалості з моменту приходу до влади нинішнього режиму, коли в 99-му році спіймали на місці злочину ФСБешників, які підривали багатоповерхівки. Підривають будинки, лякають терактами, щоб народ тихенько сидів сопів у дві дірочки і не обурювався тим, як режим розкрадає народні багатства».
Читайте також: За тримання "українських диверсантів" у Криму: з'явилася відповідь Міноборони.

Трамп Кирдик Рашк е: «Російські окупанти в анексованому Криму затримують українських громадян і називають їх диверсантами ??? Хвіст крутить собакою! Для патріотичного бидла - коментар з міста Новосибірськ. Ага, з Сибірського федерального округу, хто геть тупий».
Виктор Малыш: «Чергова брехня Рашки, дебільна все ворогів собі шукає, кому що хоче довести. Заходу і штатам? Так там прекрасно знають про її брехливість. Своїм дебилам? Так тим не треба нічого доводити, вони вірять всьому, навіть тому що Трамп негр, головне про це заявити в ЗМІ».
Виктор Семигоров: «Бред бредовый с бодуна обсуждает вся страна)) ФСБ опять лажает и страна об этом знает, ищут внутренних врагов, а годны пасти коров))».
Так, в Facebook-спільноті «Баба и кіт» припустили, що в ФСБ «завезли нову дурь» і поділилися яскравими фотожабами.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українець, який назвався братом одного із затриманих, спростував його зв'язок з Міноборони України.
Також нагадаємо, що в українському Міноборони назвали фейком заяви ФСБ про приналежність диверсантів до оборонного відомства.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?