Спецоперація на Донбасі: вражаюче відео та втрати бойовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Спецоперація на Донбасі: вражаюче відео та втрати бойовиків

Спецоперація на Донбасі: вражаюче відео та втрати бойовиків
Джерело:  online.ua

Військовослужбовці 54-ї механізованої бригади ЗСУ здійснили спецоперацію проти бази бойовиків "ЛДНР". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Юрія Мисягіна, який оприлюднив відео.

За його словами, це перший випадок, коли такий військовий акт цілком потрапив до об'єктива камери.

"Найшвидша і найуспішніша бойова операція ЗСУ за час війни на сході України. Всього 12 хвилин вистачило бойовій-розвідувальній групі К-2 і команді "Міністерство магії" з 54-ї механізованої бригади, щоб ворог на собі відчув всю силу і міць української піхоти", - пояснив армійський активіст.

Мисягін підкреслив, що про концентрацію сил ворога стало відомо завдяки штабу ОТУ "Північ". Таємну розвідку забезпечили фахівці з безпілотниками. Також роль зіграла специфіка ударів - вони здійснені з різних напрямків, різними інтервалами та швидкістю.

Загалом учасниками операції стали 35 бійців. Злагоджені дії призвели до знищення бази противника.

Бойовики втратили ЗРК "Стріла-10", командно-штабну машину, 2 БМП, 10 вантажівок (6 "Уралів" та 4 "Камази"), вантажний кран. Втрати у живій силі склали 20 окупантів. Ще 11 потрапили до шпиталю.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом доби середи, 21 серпня, бойовики "ЛДНР" здійснили 7 збройних провокацій проти української армії на Донбасі. Противник використав під час обстрілів стрілецьку зброю, гранатомети, великокаліберні кулемети.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?