Спецслужби Путіна зламали базу даних партії Обами
Категорія
Світ
Дата публікації

Спецслужби Путіна зламали базу даних партії Обами

Спецслужби Путіна зламали базу даних партії Обами

Хакери, пов'язані з російськими спецслужбами, підконтрольними  президенту РФ Володимиру Путіну, проникли в комп'ютерну мережу національного комітету Демократичної партії США, представником якої є чинний президент Барак Обама.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.
Як пише Washington Post, хакери отримали доступ до бази даних, зібраної на кандидата на пост президента США від Республіканської партії Дональда Трампа. Зломщики також змогли прочитати всю електронну пошту і трафік чатів комітету.
Як зазначає американське видання, хакери не отримали доступу до фінансової інформації або особистої інформації спонсорів партії.
Вторгнення в комп'ютерну мережу Демократичної парті не було єдиним, атакам також піддалися комп'ютери і мережі інших американських політичних організацій. Мішенню російських спецслужб були претенденти на пост президента США Хілларі Клінтон і Дональд Трамп.
У Washington Post відзначають, що ці кібератаки є прикладом зацікавленості російської сторони в тому, щоб з'ясувати сильні і слабкі сторони потенційного майбутнього президента США.
Нагадаємо,  Дональд Трамп, який раніше називав Володимира Путіна "шанованою в своїй країні і за її межами" людиною, заявив, що не схвалює дії президента Росії на сході України.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?