Спецслужби РФ готуються влаштувати теракти у Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Спецслужби РФ готуються влаштувати теракти у Росії

Спецслужби РФ готуються влаштувати теракти у Росії
Джерело:  online.ua

Російські спецслужби отримали наказ організувати серію терактів на території РФ та в окупованому Криму з метою нагнітання антиукраїнської істерії - про це дізналися українські розвідники.

Джерело: Фейсбук-сторінка Головного управління розвідки Міноборони

Спецслужби РФ мають намір організувати теракти у Росії

Російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. А також нанесення ракетно-бомбових ударів по місту Бєлгород чи одному з міст Криму, - розповів начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-майор Кирило Буданов.

Він звертає увагу, що у такий спосіб команда російського диктатора Володимира Путіна хоче консолідувати росіян проти українців після провалу плану з мобілізації у РФ.

На переконання Буданова, теракти в прикордонних російських областях можуть подавати, як "помсту "українських націоналістів" за Бучу і Краматорськ", а також з метою виправдання жорстокості росіян проти українського мирного населення.

За його словами, протягом останніх днів офіційна Москва "дедалі активніше розганяє маховик антиукраїнської істерії". Так, у Бєлгородській і Курській областях активно риють окопи, нагнітають паніку щодо уявного наступу українських добровольчих батальйонів і диверсійних груп.

Буданов звертає увагу на те, що такий же сценарій РФ використовувала у Чечні – серія "гебешних терактів проти російських багатоквартирних будинків" стала підставою для знищення Чечні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?