Спецслужби США взялися за радника Трампа: в Росії обурені
Категорія
Світ
Дата публікації

Спецслужби США взялися за радника Трампа: в Росії обурені

Спецслужби США взялися за радника Трампа: в Росії обурені

Американські спецслужби розслідують можливий зв'язок між Майклом Флінном, радником президента США Дональда Трампа, і Росією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal.
За даними джерел американських журналістів, контррозвідка з'ясовує, чи є зв'язок у радника з національної безпеки нового президента США з російськими чиновниками, а також ступінь їх законності.
Ключовим питанням стали телефонні переговори Флінна з російським послом в США Сергієм Кисляком. Крім того, предметом розслідування стали контакти американця з представниками Кремля.
Читайте також: Пу тіна сильно розчарували щодо угоди з Трампом
В адміністрації Дональда Трампа, коментуючи цю інформацію, заявили, що не в курсі розслідування.
"У нас немає абсолютно ніякої інформації про будь-яке розслідування або навіть про підстави для такого розслідування", - зазначила представник Білого дому Сара Сандерс.
Тим часом росіяни в соціальних мережах бурхливо висловлюють своє обурення.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський опозиційний політик висловив думку про те, що Трампу доведеться весь час свого президентства доводити, що він не пов'язаний з Кремлем, інакше йому загрожує імпічмент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?