Спецслужби США заявили про нову підозру на адресу Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Спецслужби США заявили про нову підозру на адресу Росії

Спецслужби США заявили про нову підозру на адресу Росії
Джерело:  CNN

Спецслужби США підозрюють Росію в передачі WikiLeaks інформації з  електронних листів глави передвиборного штабу кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.
"Існує свідчення того, що російський уряд поставляє WikiLeaks зламані електронні листи, що стосуються президентських виборів в США", - заявили американські офіційні особи, знайомі з розслідуванням.
За словами американського чиновника, методи розкриття інформації "припускають, що Москва, принаймні надає інформацію або, можливо, безпосередньо відповідає за витік".
Журналісти CNN спробували отримати у WikiLeaks коментарі, але не отримали жодної відповіді. Засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж раніше заперечував будь-який зв'язок або співпрацю з Росією.
Нагадаємо, електронне листування глави виборчого штабу Клінтон Джона Подести опублікував сайт WikiLeaks.  У цих листах співробітники виборчого штабу обговорюють свої відповіді на запитання журналістів з приводу книги "Гроші Клінтонів", в якій Фонд Клінтонів звинувачують у сумнівних операціях.
Як повідомляв ONLINE.UA,  канал FoxNews, проаналізувавши листування, звернув увагу, що Хілларі Клінтон раніше в приватних бесідах неодноразово позитивно висловлювалася про президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?