Спікер Держдуми РФ Володін погрожує НАТО знищенням членів блоку
Категорія
Світ
Дата публікації

Спікер Держдуми РФ Володін погрожує НАТО знищенням членів блоку

Спікер Держдуми РФ Володін погрожує НАТО знищенням членів блоку
Джерело:  online.ua

Поплічник диктатора Володимира Путіна та речник Державної думи РФ В'ячеслав Володін почав публічно погрожувати країнам НАТО ядерною зброєю і "катастрофою, яка їх знищить".

Джерело: Телеграм-канал В'ячеслава Володіна

Кремль погрожує НАТО ядерною катастрофою

Російський скандальний політик стверджує, що надання наступального озброєння Збройним силам України стане причиною глобальної катастрофи.

Якщо Вашингтон і країни НАТО поставлять озброєння, яке буде використане для завдання ударів по мирних містах і спроб захоплення наших територій, як вони погрожують, - це призведе до заходів у відповідь із використанням більш потужної зброї... З огляду на технологічну перевагу російської зброї, зарубіжним політикам, які ухвалюють такі рішення, необхідно зрозуміти: це може закінчитися трагедією світового масштабу, яка знищить їхні країни, - пригрозив В'ячеслав Володін.

За словами поплічника російського диктатора, аргументи, що ядерні держави раніше не використовували зброю масового ураження в локальних конфліктах, команду Путіна не цікавлять.

Тому що ці держави не стикалися з ситуацією, коли існувала загроза безпеці їхніх громадян і територіальній цілісності країни, - бідкається спікер Держдуми РФ.

Фото - скриншот

Що відомо про ядерні погрози Росії

Офіційна Москва на тлі втрат окупованих територій України активно погрожує міжнародній спільноті ядерною зброєю.

Ці залякування почали лунати дедалі частіше на початку 2023 року.

Так, колишній президент Росії Дмитро Медведєв напередодні зустрічі у форматі "Рамштайн" кинувся залякувати міжнародну спільноту тим, що програш країни-агресорки у звичайній війні може спровокувати початок ядерної війни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?