Спікер Ради не збирається реєструвати закон про нову Конституцію
Категорія
Політика
Дата публікації

Спікер Ради не збирається реєструвати закон про нову Конституцію

Спікер Ради не збирається реєструвати закон про нову Конституцію

Голова Верховної Ради України не бачить підстав для реєстрації проекту закону про процедуру підготовки нової Конституції, написав нардеп Віктор Чумак на своїй сторінці в Facebook, повідомляє ONLINE.UA.
За інформацією, яку оприлюднив Чумак, Гройсман направив депутату від БПП Руслану Князевичу резолюцію з проханням внести пропозиції щодо наявності підстав для реєстрації.
Законопроект про процедуру підготовки проекту нової Конституції ініціювали народні депутати Сергій Тарута, Олексій Скрипник, Микола Княжицький, Єгор Фірсов, Віктор Чумак, Олександр Кірш, Наталія Веселова, Віктор Романюк, Леонід Козаченко, Іван Мірошниченко.
"Народні депутати виносять проект закону, а голова ВР (Верховної Ради, - Ред.) у роздумах, чи є підстави для його реєстрації. Є, шановний Володимире Гройсман. Є", - написав Чумак.
Як повідомлялося раніше, консультації щодо децентралізації все ще тривають і глава Ради сподівається, що під час розгляду питань внесення змін до Конституції парламентарії приймуть правильне і потрібне рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?