Співачка Alyosha народила третю дитину - вже відомі її стать та ім'я
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Alyosha народила третю дитину - вже відомі її стать та ім'я

Співачка Alyosha народила третю дитину - вже відомі її стать та ім'я
Джерело:  online.ua

У родині відомих українських зірок Alyosha і лідера гурту "Антитіла" Тараса Тополі відбулася довгоочікувана подія - у пари народилася третя дитина, і цією радісною новиною з українцями артисти вже поділилися в соцмережі. Зоряні батьки вирішили не тримати інтригу на рахунок поповнення в сім'ї і показали фото новонародженої дочки, яку вирішили назвати Марія. Фанати в захваті від зворушливого фото Alyoshа і Тараса Тополі з новонародженою малишкою - вони залишили сотні коментарів до знімка з привітаннями, передає ONLINE.UA.

"Ну нарешті! Наша Марія Тарасівна Тополя народилася! Маруся раз, два, три, калина, чорнява дівчина ... Схожа так на татуся!", - підписала щаслива мама перше фото з новонародженою дочкою.

Зоряний батько також не став приховувати радість від появи дочки на світ. Він опублікував в Instagram таке ж фото з малишкою, як і Alyosha, тільки уточнив, що дочка народилася з манікюром, як і повинна справжня леді.

Користувачі мережі засипали зоряну пару привітаннями з народженням дочки. Вони пораділи за синів Alyoshа і Тараса Тополі, у яких нарешті з'явилася сестричка.

"Мої вітання !!! Нехай росте здоровою і щасливою !!! PS. А пісня «Син» виявилася пророчою, хіба що трохи в іншому порядку", "Вітаємо! Нехай Ваша сім'я буде щасливою)) Марія, Маша - дуже добре ім'я" , "Вітаю щасливих батьків! Нехай цей світ подарує маленької Топольці тільки справжніх людей поруч і справжнє щастя!", - масово вітають українці артистів з поповненням сім'ї.

Про те, що Alyoshа і Тарас Тополя стануть багатодітними ордітелямі стало відомо ще навесні 2020 року. Подружжя вже виховує двох синів - 7-річного Романа та 4-річного Марка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в родині відомого американського співака і актора Джастіна Тімберлейка відбулася несподівана подія - його дружина, Джессіка Біл, народила сина. Ця приголомшлива новина вразила шанувальників зоряної пари, адже їм вдалося засекретити вагітність Джесіки і ніде не попастися в фотооб'єктив папараці. Втім, і радісну новину про поповнення в сімействі подружжя вирішило не афішувати. Про народження другого сина Джастіна Тімберлейка повідомили західні інсайдери, а зіркові батьки поки не дали офіційних коментарів з цього приводу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?