Співачка-"кримнашістка" має намір піти зі сцени: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка-"кримнашістка" має намір піти зі сцени: з'явилося відео

Співачка-"кримнашістка" має намір піти зі сцени: з'явилося відео
Джерело:  koroleva.ru

Російська співачка  Наташа Корольова, якій на п'ять років заборонено в'їзд в Україну, оголосила про свій намір завершити свою творчу діяльність.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт співачки.
Артистка записала відеозвернення до прихильників, яке розмістила в мережі.
У короткому хвилинному ролику Корольова заявила про своє несподіване рішення. Через місяць співачка планує дати концерт, яким хоче підвести підсумок своєї співочої кар'єри.
"Це не просто сольний концерт, це підсумок великого творчого шляху, довжиною в 25 років. Найважливіше, що я чекаю від цього концерту - це відповідь на моє запитання: Чи треба продовжувати далі?", - заявила зірка.
Читайте також: Легендарна співачка заявила, що йде зі сцени
Саме від шанувальників Королевою залежить, чи продовжить вона свій зоряний шлях.
"А почути цю відповідь я можу тільки від вас, від публіки, яка прийде в зал і дасть чесну оцінку мені, як артистці, співачці", - зазначила артистка.


Нагадаємо, в 2014 році  Корольова підтримала анексію Криму, а в 2008 році артистка стала членом правлячої партії "Єдина Росія", і в 2015 році виконала явно антиукраїнську пісню.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  адвокат російської співачки Наташі Корольової, якій СБУ заборонила в'їзд в Україну на п'ять років, розповів, як боротиметься з даним рішенням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?