Співачка Майлі Сайрус вперше показала свою дівчину - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Майлі Сайрус вперше показала свою дівчину - фото

Співачка Майлі Сайрус вперше показала свою дівчину - фото
Джерело:  online.ua

Епатажна американська співачка Майлі Сайрус нарешті підтвердила свої стосунки з блогеркою Кейтлін Картер - вона прийшла з новою дівчиною на світський захід, тримаючи обраницю за руку, передає ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

Вказано, що зірка була однією із запрошених гостей на церемонії нагородження MTV Video Music Awards 2019. На світську вечірку після церемонії співачка завітала у супроводі своєї нової обраниці – 30-річної блогерки Кейтлін Картер. Перед камерами співачка взяла дівчину за руку, підтвердивши всі чутки про роман.

"Для першого спільного виходу зірки обрали буденне вбрання. Так, Майлі Сайрус постала перед журналістами у джинсах, білому топі, кардигані та ковбойському капелюсі. А от Кейтлін красувалась поряд з коханою у джинсах, футболці та піджаку oversize", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно Майлі зі своїм чоловіком Ліамом Хемсвортом оголосили про розрив стосунків, після чого зірка відправилась на відпочинок до Італії. Під час засмагання на пляжі острова Комо папараці вдалось сфотографувати дівчат: Майлі та Кейтлін поцілувались, що й спричинило десятки новин про їхній роман.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  епатажна американська поп-виконавиця Майлі Сайрус та діджей Марк Ронсон презентували кліп, який раніше знімали у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?