Співачка Нікі Мінаж вийшла заміж за вбивцю і ґвалтівника
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Нікі Мінаж вийшла заміж за вбивцю і ґвалтівника

Співачка Нікі Мінаж вийшла заміж за вбивцю і ґвалтівника
Джерело:  online.ua

Популярна американська реперка Нікі Мінаж вийшла заміж за свого коханого, репера Кеннета Петті. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Жінка опублікувала ролик, на якому показала чашки з написами "містер" і "місіс", а також кепку з написом "наречена". Окрім того, в дописі співачка вказала дату 21.10.2019, яка ймовірно стала датою церемонії. Також Мінаж написала своє справжнє ім'я і вже подвійне прізвище - Оніка Таня Мінаж-Петті.

 Варто зазначити, що раніше 36-річна виконавиця та її 41-річний коханий отримали ліцензію на шлюб, а Мінаж сказала, що вийде заміж протягом 80 днів.

Кеннет Петті раніше був засуджений до 10 років ув'язнення за вбивство, але вийшов через 7 років. А в 1995 році Кеннета засудили за зґвалтування 16-річної дівчини.

Нагадаємо, Нікі Мінаж - американська співачка, виконавиця хіп-хоп-музики, справжнє ім’я Оніка Таня Мараж. Після укладення контракту з Young Money Entertainment Мінаж розпочала роботу над своїм дебютним альбомом Pink Friday, який вже в перший тиждень продажів потрапив на друге місце чарту Billboard 200. Мінаж стала першим артистом в історії, чиї сім пісень одночасно перебували в чарті Billboard Hot 100.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що епатажна співачка Нікі  Мінаж випустила кліп на пісню "Bed". У відео "королева хіп-хопу" постала в образі напівоголеної русалки, чим привела в захват шанувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?