Співачка Ріанна підготувала усім фанатам вражаючий сюрприз
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Ріанна підготувала усім фанатам вражаючий сюрприз

Співачка Ріанна підготувала усім фанатам вражаючий сюрприз
Джерело:  online.ua

Протягом 5 років всесвітньо відома співачка Ріанна працювала над незвичайною автобіографією, щоб порадувати усіх своїх шанувальників. Про випуск книги красуня повідомила на своїй сторінці в соцмережі. Співачка наголосила, що її життєпис вже з 8 жовтня надійде у продаж, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що автобіографія Ріанни кардинально відрізнятиметься від автобіографій її колег, адже її книга складатиметься лише з фотографій. Протягом 5 років вона працювала над її створенням, підбираючи найбільш влучні фото, які чудово зображають шлях її професійного росту та нагадують про важливі події у житті.

Наразі відомо, що фотокнига створена у хронологічній послідовності. Шанувальники діви зможуть побачити її дитячі світлини, які раніше ніде не публікувалися. Автобіографія у фото продаватиметься у різних комплектах. За стандартний варіант книги покупці віддадуть 120 фунтів стерлінгів, а найрозкішніший може обійтися навіть у 5 тисяч фунтів стерлінгів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  фотографії відвертого костюма американської співачки Ріанни  з фестивалю Coachella викликали неоднозначну реакцію шанувальників. Зірка з’явилася на публіці в напівпрозорому полотні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?