Співачка, яка виступає в Криму, приїжджає в Україну: соцмережі обурені
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка, яка виступає в Криму, приїжджає в Україну: соцмережі обурені

Співачка, яка виступає в Криму, приїжджає в Україну: соцмережі обурені

У соціальних мережах обурюються з приводу планів російської співачки Крістіни Орбакайте, яка має намір після концертів в окупованому Криму виступити в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на користувачів соціальних мереж.
"13.06.2014 року Орбакайте виступає в окупованому Севастополі, а 06.03.2017 року, на четвертому році війни, - в палаці "Україна". Йо****е рафіноване зло. Ну як можна бути такими всеїдними? СБУ, ви де? Чи у вас контрамарки?" - з обуренням написав відомий блогер Сергій Іванов.
Також він виклав фото, на одному з яких - виступ Орбакайте на концерті, організованому росіянами, які святкують окупацію Криму.
Читайте також: Лобода стала редактором російського журналу


На другому фото - скріншот онлайн-продажу квитків на виступ співачки в Києві, які пропонуються за цінами від 300 до 2750 гривень.


Обурення Іванова потримали й інші користувачі мережі.











Як повідомляв ONLINE.UA, раніше повідомлялося, що дочці знаменитої "примадонни" Алли Пугачової, російській співачці і актрисі Кристині Орбакайте, яка раніше виступала в окупованому Криму, може бути заборонений в'їзд в Україну.
Також нагадаємо, що раніше в мережі вже заявляли про готовність київського концертного залу прийняти виступ Орбакайте, незважаючи на її тур по Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?