Співачка, яку критикують в Україні, виступить на головному святі країни
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка, яку критикують в Україні, виступить на головному святі країни

Співачка, яку критикують в Україні, виступить на головному святі країни
Джерело:  online.ua

Народна артистка України, екс-депутат Партії регіонів Таїсія Повалій, яка дає концерти в Росії, виступить на святкуванні 25-річчя Дня незалежності України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Повалій розповіла про це в своєму мікроблозі, опублікувавши відповідне фото.
"Київ. НП "Україна". Зйомки телеканалу "Інтер" концерту до Дня незалежності", - підписала знімок співачка.


Нагадаємо, Таїсія Повалій все частіше з'являється на території РФ, за що її критикують на Батьківщині. В квітні цього року співачка удостоїлася нагороди "Шансон року", яку їй вручили в Кремлі.
Пізніше артистка виступила в рамках російського телевізійного фестивалю "Пісня року" в Америці.
Також Львівська обласна рада заборонила проводити в регіоні концерти українських та зарубіжних артистів, які гастролювали по Росії, Криму і самопроголошеним республікам на сході України, в число яких увійшла і Таїсія Повалій.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше народний артист України Павло Зібров, який ще є і близьким другом Таїсії Повалій, вирішив заступитися за свою зоряну подругу. Співак розповів про переживання артистки через те, що її критикують на Батьківщині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?