Співак, який переміг смертельну хворобу, випустив щасливий кліп: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співак, який переміг смертельну хворобу, випустив щасливий кліп: з'явилося відео

Співак, який переміг смертельну хворобу, випустив щасливий кліп: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Український музикант і композитор, екс-учасник  групи "ТНМК"  Едуард Приступа, більш відомий як Діля, представив кліп на пісню "Щасливий".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВКонтакте" музиканта.
"З радістю презентуємо новий відеокліп Ділі на пісню "Щасливий". Спасибі всім, хто причетний до створення композиції і відеороботи", - йдеться в повідомленні.
Кліп був знятий французьким режисером Бекханом Тепсом (це вже друга спільна робота Ділі та Бекхана, рік тому було презентовано кліп на франкомовну композицію "Paris").
Сюжет кліпу досить простий - музикант співає про те, який він щасливий.
Нагадаємо, Діля переміг смертельну хворобу. У лютому він зізнався, що йому діагностували рак. Менш, ніж за тиждень небайдужі українці допомогли музикантові зібрати гроші на операцію.  Співака успішно прооперували в Ізраїлі.
Зйомки відео проходили у Франції, на березі океану в невеликому, затишному і красивому курортному містечку Довілі.
Крім того, Діля уклав контракт з великим лейблом Moon Records.
Читайте також: Українська співачка в новому кліпі стала грабіжницею
В рамках контракту з Moon Records вся реалізована творчість Едуарда Приступи (НеДіля та інші проекти) буде перевидана компанією під загальним псевдонімом Діля. У найближчих планах - презентація збірника Singles і компіляція кращих пісень музиканта The Best Of.
"Діля - це бездоганний талант і багаторічний досвід роботи в самих різних музичних стилях - ми впевнені тут як. А його нова пісня "Щасливий", яка так стрімко набирає популярність, тому відмінне підтвердження", - розповів генеральний продюсер Moon Records, Андрій Пасічник .


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  користувачі мережі виявили несподівану схожість між лідером рок-групи "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком і екс-учасником гурту "ТНМК" Едуардом Приступою, більш відомим як Діля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?