Співака-захисника Кадирова не пустили в Україну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співака-захисника Кадирова не пустили в Україну

Співака-захисника Кадирова не пустили в Україну
Джерело:  online.ua

Російського співака Єгора Крида, який відомий своєю підтримкою нині в.о. глави Чечні Рамзана Кадирова, не пустили в Україну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram виконавця.


"Вчора в Пітері ми провели 2 концерти: великий сольний і нічний. Відразу після них полетіли до Києва з пересадкою в Мінську. І ось, коли ми з командою долетіли до вас, мене без пояснення причин не пустили на територію України", - написав Крід.




Раніше Єгор Крида разом з рядом інших знаменитостей брав участь в в флеш-мобі на підтримку Рамзана Кадирова під назвою "Кадиров - патріот Росії".


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  президент Росії Володимир Путін призначив Рамзана Кадирова в якості виконуючого обов'язки президента Чечні, і Кадиров розповів про те, що готовий був би служити такому президенту навіть в ролі сторожа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?