Співи на кістках. Китаянка виконала "Катюшу" в розбомбленому РФ драмтеатрі Маріуполя — відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Співи на кістках. Китаянка виконала "Катюшу" в розбомбленому РФ драмтеатрі Маріуполя — відео

Співи на кістках. Китаянка виконала "Катюшу" в розбомбленому РФ драмтеатрі Маріуполя — відео
Джерело:  online.ua

Китайська оперна співачка Фан Ван виконала Катюшу в розбомбленому Росією драмтеатрі Маріуполя.

Джерело: OBOZREVATEL

Китаянка заспівала "Катюшу" в знищеному РФ драмтеатрі Маріуполя

6 вересня у тимчасово окупований і практично повністю знищений Росією український Маріуполь прибула делегація з Китаю. Серед них – оперна співачка Фан Ван, яка заспівала у стінах розбомбленого росіянами Драматичного театру.

Китаянка виконала "Катюша" своєю рідною мовою. Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ.

І брехливо додають, що руїни Маріупольського театру – це наслідки "обстрілів з боку української армії" і нібито "навіть цей факт не завадив використати місце за призначенням".

Фан Ван співала для місцевих бойовиків, зокрема, для ватажка самопроголошеного терористичного угрупування "ДНР" Дениса Пушиліна.

Терорист поспілкувався з гостями з Китаю та відповів на їхні питання щодо "відновлення" міст, а представники КНР "щиро цікавилися обстановкою на фронті, боротьбою з українським неонацизмом та відновленням Донбасу", пишуть пропагандисти.

Авіація РФ знищила Маріупольський драмтеатр

16 березня 2022 року літак-бомбардувальник окупаційних військ РФ скинув надпотужну авіабомбу на будівлю Драматичного театру в центрі Маріуполя. У будівлі від обстрілів ховалися сотні людей, зокрема з дітьми.

Кількість загиблих досі невідома.

У грудні того ж року російські окупанти знесли руїни театру в Маріуполі, перетворивши його залишки на купу каміння. У такий спосіб вони намагються приховати докази вбивства сотень українців.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?