Сподобається кожній красуні: вчені назвали дві головні якості ідеального чоловіка
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Сподобається кожній красуні: вчені назвали дві головні якості ідеального чоловіка

Сподобається кожній красуні: вчені назвали дві головні якості ідеального чоловіка
Джерело:  online.ua

За словами австралійських вчених, більшість жінок відзначають, що інтелект і простота в спілкуванні – це позитивні якості для потенційного партнера. Але занадто розумний або надто товариський чоловік швидше відлякує їх. Це підтверджують результати дослідження іноземних фахівців, передає  ONLINE.UA..

Жиль Жиньяк і Клар Старбак з Університету Західної Австралії опитали 214 студентів (з них 70% – дівчата, середній вік – 19 років). Їм потрібно було оцінити якості, які вони цінують в потенційного партнера: наприклад, красу, розум, доброту і легкість в спілкуванні.

"Питання формулювалися так: наскільки привабливим для вас буде партнер, що володіє зазначеними якостями на 1, 10, 25, 50, 75, 90 і 99% більше, ніж люди в цілому. Опитуваним потрібно було вказати привабливість людини в балах – від 1 до 6", - сказано в повідомленні.

І жінки, і чоловіки вважають всі чотири якості позитивними. Але занадто розумні і надто товариські чоловіки виявилися менш привабливими, ніж "середняки". Наприклад, бути розумнішими більшості на 90% виявилося вигідніше, ніж на 99%.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно програміст Джуліан Александер розробив спеціальний додаток, який значно спрощує пошук ідеальної пари завдяки штучному інтелекту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?