Спостерігачі ОБСЄ зафіксували військову техніку бойовиків під Донецьком
Категорія
Події
Дата публікації

Спостерігачі ОБСЄ зафіксували військову техніку бойовиків під Донецьком

ОБСЄ
Спостерігачі ОБСЄ зафіксували військову техніку бойовиків під Донецьком

Спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували кілька танків бойовиків "ДНР" неподалік від окупованого Донецька.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представників моніторингової місії.

Читайте також: Як бойовики ЛНР перешкоджають роботі місії ОБСЄ: з'явилося відео

Відзначається, що терористи розвантажували з тягачів шість танків невстановленого типу неподалік від населеного пункту Зернове, розташованого в 70 км на південь від Донецька. Також проводили розвантаження 18-ти БМП-2 і 12-ти військових вантажівок.

За межами лінії розведення спостерігачі виявили шість РСЗВ "Град" 122 мм калібру, шість гаубиць "Гвоздика" 122 мм калібру, 11 мінометів ПМ-38 і міномет 2Б11.

У районі Золотого був зафіксований нерухомий бронетранспортер, а на схід від Попасної, де недавно проводилося розмінування, - нові міни. Також в районі виявили свіжі сліди від бронетранспортерів.

Як повідомляв ONLINE.UA, останні кілька діб терористи загострили ситуацію в зоні АТО. Так, за минулу добу, 17 жовтня, на Донбасі загинуло двоє українських військових, ще четверо постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?