Спостерігачі ОБСЄ засікли російський "вантаж 200"
Категорія
Україна
Дата публікації

Спостерігачі ОБСЄ засікли російський "вантаж 200"

ОБСЄ
Спостерігачі ОБСЄ засікли російський "вантаж 200"

Спостерігачі ОБСЄ повідомили про вивезення до Росії загиблих бойовиків у спеціальних фургонах із табличкою вантаж "200".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на звіт Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.
За даними звіту спостерігачів, які базуються в Ростовській області Росії на кордоні з Україною, ними були зафіксовані фургони з написом "200", які попрямували вглиб території РФ.
"16 травня спостережна команда на прикордонному пункті пропуску «Донецьк» помітила похоронний фургон з російськими номерними знаками і знаком "200" на лобовому склі, коли фургон перетинав кордон, заїжджаючи в Україну", - йдеться в звіті.
Варто відзначити, що з часів війни в Афганістані вантаж 200 - кодова назва загиблих в результаті бойових дій, а 300-ми називають людей, які отримали поранення.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські розвідники повідомили про декілька випадків загибелі через дурість бойовиків на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?