Спрацювали на випередження: з'явилися фото спецоперації поліції в Маріуполі
Категорія
Події
Дата публікації

Спрацювали на випередження: з'явилися фото спецоперації поліції в Маріуполі

Спрацювали на випередження: з'явилися фото спецоперації поліції в Маріуполі

У Маріуполі затримали 46-річного чоловіка, який займався ремонтом зброї та виготовленням боєприпасів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Донецькій області.


Читайте також: Купуємо патрони за свої гроші: снайпер АТО розповів про нюанси війни


В ході профілактичної спецоперації правоохоронці виявили в житловому будинку чоловіка, який займався колекціонуванням раритетної зброї та виготовленням зі старої зброї нової, робочої.


"Мешканці будинку не здогадувалися про небезпечне сусідство. Співробітники Кальміуського відділення поліції Маріуполя спрацювали на випередження", - йдеться в повідомленні.


Під час обшуку виявили верстат для виготовлення бойових патронів, більше 2 тис одиниць боєприпасів, гвинтівку Мосіна, карабін Маузера, три автомати часів Другої світової, чотири пістолети, деталі від нарізної зброї. Примітно, що затриманий вже був засуджений у 2007 році за аналогічний злочин. Поліція перевіряє чоловіка на причетність до збуту зброї або боєприпасів. У мережі з'явилися фото вилученої зброї і патронів.


За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, запобіжний захід до якої має на увазі до 7 років позбавлення волі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилися фото зброї, яка була вилучена 13 березня в учасників блокади Донбасу на станції Кривий Торець в Донецькій області.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?