Справа Насірова була вигідна владі, щоб закрити провисання в політичному алгоритмі - Цибулько
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа Насірова була вигідна владі, щоб закрити провисання в політичному алгоритмі - Цибулько

Справа Насірова була вигідна владі, щоб закрити провисання в політичному алгоритмі - Цибулько
Джерело:  online.ua

Справа проти відстороненого керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова  була вигідна владі, щоб закрити "провисання в політичному алгоритмі".

Про це сказав політолог Володимир Цибулько в ефірі програми "Руденко.ONLINE.UA" на ONLINE.UA.

"Вона, ця справа, дуже дивна. Дивна її актуалізація, дивний час її актуалізації. Враження таке, що ця справа просто закрила певне провисання в алгоритмі політичному. Головні гравці, головні актори політичні в якийсь момент випали і потрібно було цю паузу чимсь закрити. Тим, що відтінить їх в якісному, вигідному світлі", - сказав політолог.

Читайте також: Голова НАБУ: Насіров не втік з України лише через заставу у 100 мільйонів

За його словами, для політиків була вигідна й справа проти екс-нардепа Миколи Мартиненка.

"Потім справа Мартиненка, як наступний крок в цьому сценарії. Це не лише випуск пари, це спроба якогось концептуального розв'язання історії з фіскальним відомством, тому що, згадаймо, міністр Данилюк (Олександр Данилюк - міністр фінансів) як тільки прийшов, він одразу оприлюднив ідею реформи фіскальної (служби). Тільки після арешту Насірова справа автоматичного повернення ПДВ раптом була завершена", - додав Цибулько.

Як повідомляв ONLINE.UA, 27 квітня Роману Насірову було продовжено на два місяці термін тримання під вартою з можливістю внесення застави у 100 мільйонів гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?