Справа Насірова: суд оголосив про важливу дату
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа Насірова: суд оголосив про важливу дату

Справа Насірова: суд оголосив про важливу дату
Джерело:  Апеляційний суд

Розгляд скарги глави Державної фіскальної служби України Романа Насірова, який рішенням Солом'янського райсуду Києва був заарештований на 60 днів, пройде 13 березня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Апеляційного суду Києва.

Читайте також: Насірову дали не найкращу камеру: стали відомі подробиці

"Розгляд апеляційної скарги, поданої на рішення слідчого судді Солом'янського районного суду міста Києва від 7 березня 2017 про обрання запобіжного заходу голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову у вигляді утримання під вартою, призначене на 13 березня 2017 (11:00), зал судового засідання №201", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, Романа Насірова підозрюють в пособництві втікачеві-нардепу Олександру Онищенку і завданні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн.
Як повідомляв ONLINE.UA, 7 березня главу ДФС Романа Насірова заарештували на 60 днів з правом внесення застави на суму в 100 млн грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?