Справа Насірова: у Авакова дали невеселий прогноз
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа Насірова: у Авакова дали невеселий прогноз

Справа Насірова: у Авакова дали невеселий прогноз
Джерело:  online.ua

Радник глави МВС Арсена Авакова Антон Геращенко заявив, що рішення суду у справі відстороненого глави ДФС Романа Насірова буде тільки через пару років.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Слідство у цій справі і суд не будуть через кілька днів, тому що справа досить велика. Я повністю ознайомився з підозрою пану Насірову, яка на 650 сторінках, і суд буде досить тривалим. Я прогнозую, що 1,5-2 роки пройде, поки буде рішення по суті справи", - сказав Геращенко.
Читайте також: В раження Насирова від СІЗО повеселили мережу: опубліковано відео
За словами нардепа, Насіров може визнати свою провину і заплатити велику компенсацію державі, таким чином, знизивши свою відповідальність.
Нагадаємо, Романа Насірова підозрюють в пособництві втікачеві нардепу Олександру Онищенку і завданні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн.
Як повідомляв ONLINE.UA, Спеціалізована антикорупційна прокуратура доручила Національному антикорупційному бюро перевірити законність походження 100 млн гривень, які були внесені в якості застави за Насірова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?