Справа Насірова: з'явилися нові подробиці і фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа Насірова: з'явилися нові подробиці і фото

Справа Насірова: з'явилися нові подробиці і фото
Джерело:  Hromadske

Глава ДФС Роман Насіров, який раніше був звільнений з-під варти, продовжує перебувати в будівлі Солом'янського районного суду Києва, однак призначене на 9:30 засідання поки затримується.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".


Читайте також: Суд по Насірову: стали відомі нові деталі, з'явилися нові фото і відео з-під будівлі суду


"Засідання має поновитися о 9:30. Насіров не втік. З депутатів там Журжій (Андрій Журжій, - ред.) його стереже", - підкреслив глава правління «Центру протидії корупції» Віталій Шабунін. У той же час, до будівлі суду сходяться люди, і вже перед райсудом знаходиться близько 50-ти чоловік. Також приїхали медики на "швидкій". У мережі з'явилися фото з місця інциденту.


Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів "Українським Новинам", що засідання у справі Насірова пройде в Солом'янському райсуді. "Ми спілкувалися з головою суду і висловили невдоволення з приводу його транспортування в інший суд, тому він нікуди не буде перевезений", - підкреслив Холодницький.


Раніше "Інтерфакс-Україна" оприлюднив заяву адвоката Насірова Олександра Лисака про те, що чиновник має намір залишитися в будівлі суду до розгляду справи. "Роман Насіров залишається в суді. Суд за нашою інформацією повинен бути сьогодні (6 березня, - ред.)", - сказав Лисак в розмові з журналістами.


За його словами, поки невідомий точний час початку засідання, і перед його початком буде вирішуватися, хто з суддів розглядатиме справу Насірова. "Цю інформацію повинна буде повідомити в телефонному режимі прес-секретар суду, - підкреслив правозахисник. - Спочатку розглянуть відведення судді, а вже після справу по суті".


За станом на 09:50 судове засідання ще не розпочалося:



Як повідомляв ONLINE.UA,  Романа Насірова підозрюють в пособництві збіглому нардепу Олександру Онищенко і нанесенні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн. Перед оголошенням підозр Насіров нібито втратив свідомість і пережив інфаркт.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?