Справа про держзраду Януковича: в ГПУ зробили важливу заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа про держзраду Януковича: в ГПУ зробили важливу заяву

Справа про держзраду Януковича: в ГПУ зробили важливу заяву
Джерело:  online.ua

Генеральна прокуратура вручить захисту екс-президента-утікача Віктора Януковича уточнену підозру в державній зраді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Сьогодні захисникам Януковича буде вручено нову підозру, а також буде відправлено на всі відомі адреси проживання та перебування підозру на Януковича. Зміна підозри в тому, що ми додали новий епізод за зверненням. Є підозра на Януковича про введення російських військ на територію України. У час досудового розслідування нами було встановлено, що Янукович звернувся з листом про введення російських військ на територію України до президента РФ, а також до Ради Федерації РФ. Був документ, звернений до президента РФ, а також був другий документ, який був звернений до Ради Федерації РФ. Йдеться про уточнену підозру", - сказав прокурор відділу Головної військової прокуратури Руслан Кравченко.
Читайте також: Ро сіяни вирішили "здати" Януковича: з'явилися гучні подробиці
За його словами, 30 січня ГПУ завершує спеціальне досудове розслідування і відкриває матеріали стороні захисту. Прокурор додав, що в ході слідства було отримано багато цінних свідчень, зокрема двох депутатів Держдуми Росії.
"Зараз, я вважаю, допитані всі можливі свідки. Вони надали важливі свідчення у цьому проваджденні для органів досудового розслідування", - зазначив Кравченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко детально прокоментував хід слідства у справі Януковича і дозвіл Печерського суду Києва на заочне досудове слідство у справі про державну зраду екс-президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?