Справа про розстріл Майдану: ГПУ провела нові затримання
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа про розстріл Майдану: ГПУ провела нові затримання

Справа про розстріл Майдану: ГПУ провела нові затримання

Слідчі Генпрокуратури затримали чотирьох колишніх співробітників "Беркута", яких підозрюють у  вбивстві протестувальників і розгоні Євромайдана.
Про це повідомила Лариса Сарган, прес-секретар генерального прокурора Юрія Луценка, передає ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
"Затримано четверо колишніх співробітників батальйону міліції особливого призначення "Беркут" ГУ МВС України в Харківській області, які підозрюються в тому, що 18 лютого 2014 на вулиці Інститутській, Кріпосному провулку і вулиці Грушевського виконували явно злочинні накази", - йдеться в повідомленні.
За даними слідства, дії «беркутівців» привели до тяжких тілесних ушкоджень 35 громадян.
Крім того, затримані підозрюються "в скоєнні закінчених замахів на вбивство двох і більше осіб, способом, небезпечним для життя багатьох осіб, за попередньою змовою групи осіб".
«Одному підозрюваному інкримінується вчинення під час цих подій вбивства однієї людини», - написала Сарган.
Прес-секретар також додала, що всім підозрюваним за клопотанням судом було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.
"Слід зауважити, що підозрювані працюють в Національній поліції України", - повідомила вона.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що слухання справи про розстріли на Майдані можуть почати заново.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?