Справа про вбивство Вороненкова: в МВС пророкують ліквідацію замовника
Категорія
Події
Дата публікації

Справа про вбивство Вороненкова: в МВС пророкують ліквідацію замовника

Справа про вбивство Вороненкова: в МВС пророкують ліквідацію замовника
Джерело:  Еспресо

Після оприлюднення даних про замовлення російським кримінальним авторитетом Володимиром Тюріним вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова спецслужби Росії можуть ліквідувати його.

Про це розповів радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспрессо.TV.

Новини по темі: Розкриття вбивства Вороненкова: з'явилася реакція дружини загиблого

Шкіряк розповів, що Тюрін протягом тривалого часу співпрацював з Федеральною службою безпеки РФ, через що отримав контроль над деякими з сфер впливу в кримінальному світі.

Оскільки він є свідком прямого втручання Кремля і ФСБ у вбивство Вороненкова, спецслужби можуть розправитися з ним, вважає радник керівника МВС.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що вбивство Вороненкова замовив колишній чоловік його дружини, російський кримінальний авторитет Володимир Тюрін, який найняв для цього чотирьох громадян України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?